torsdag 17. februar 2011

Har folk blitt bløte? Dette sitatet er en ikkesak!

Hva skjer? Hvorfor har alle plutselig blitt så følsomme?

Den siste uka har folk gått rundt og blitt støtt av alt mulig rart. Det er nesten som om vi var stuck i et utrolig politisk korrekt humorvakuum der man kan dømmes for å være sosialt klønete.

1.     Kommentaren til varaordføreren Rita Ormbostad om Stella Mwangi. Hva pokker var problemet med den? Rasistisk? Rasistisk meg midt i ryggen! MGP går for å være en av de konkurransene Norge er involvert i som vekker mest nasjonalisme her i landet. Da vekker det OPPSIKT når en Mwangi kommer og synger på swahili og spiller på afrikanske assosiasjoner. Og det er visselig så rasistisk å omtale sverd og bongotrommer i forbindelse med Mwangi, som forresten sier at hun vil lære hele Europa å danse. Hun er fra KENYA! Vet dere hva man finner på det ofisielle Kenyanske flagget? Spyd og skjold! Og nå løper folk rundt og er provosert i alle ender over at en varaordfører vil kvesse spydet sitt og danse til Haba Haba? Kjøss meg!
2.     Kommentaren til Christer Falck i Top Model, der han har omtalt en model som ”FHM-chubby”. At modellbransjen tar så på vei over den kommentaren sier litt om hvor syk verden har blitt. FHM-chubby er idealet for hva menn blir tiltrukket av. Biologisk sett blir menn tiltrukket av sunne kvinner som kan bære frem barn. Men den definisjonen er tydeligvis ”feit” i Top Models ordbok! Og midt oppi det hele sitter en stakkars vakker og sunn modell og føler at hun har blitt kalt feit. Jente: Beskrivelsen du fikk fra Christer Falck var  en hedersbetegnelse! Ta dette som et varselsignal og kom deg ut av modellbransjen mens du kan!

Hvis man på død og liv skal ta noen for hets på facebook så kan dere jo ta en titt på facebookgruppa "Få Maria Amelie ut av landet". Der har dere systematisk trakassering og hets!

2 kommentarer:

  1. Media har sine egne intensjoner ;)

    SvarSlett
  2. At det er spyd og skjold på det kenyanske flagget har vel ingenting med den saken å gjøre? Dt virker som du virkelig misforsto poenget på den første. På dn andre bortforklarer du ved at det var en hedersbetegnelse. Ja det var overreagering, og hun burde få seg noe baller før hun prøver seg igjen, men poenget var vel at Christer ikke mente det som en hedersbetegnelse.

    SvarSlett